13 Οκτωβρίου 2018

Τι είδαμε στην φετινή άσκηση "Παρμενίων 2018"Έπεσε η αυλαία της μεγάλης Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης "Παρμενίων 2018" και των παράλληλων ασκήσεων αυτής, που έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα αποφασιστικότητας, ετοιμότητας, εγρήγορσης και αποτροπής προς κάθε κατεύθυνση, ιδιαίτερα προς ανατολάς, με την περιοχή του Έβρου να προσελκύει τα περισσότερα βλέμματα.

Ο Ελληνικός Στρατός, η Πολεμική μας Αεροπορία, το Πολεμικό Ναυτικό και οι Ειδικές Δυνάμεις, σε συνεργασία με τα άλλα σώματα ασφαλείας, μας έκαναν υπερήφανους με τις επιδόσεις και την αποτελεσματικότητα τους. Παρά τις δυσμενείςς καιρικές συνθήκες κατά την διάρκεια της άσκησης «Παρμενίων 2018», που κατέστησαν τα ήδη απαιτητικά σενάρια που είχαν εκπονηθεί από τα Γενικά Επιτελεία ακόμα πιο δύσκολα, οι Ένοπλες Δυνάμεις κατάφεραν να υπερκαλύψουν και αυτά τα εμπόδια.

Από ότι φαίνεται οι "καλοί" μας γείτονες στα ανατολικά έλαβαν το μήνυμα που έστειλαν οι Ελληνικές Ένοππλες Δυνάμεις και αυτό φάνηκε από την κατακόρυφη αύξηση των παραβιάσεων και των υπερπτήσεων που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή των Οινουσσών τις τελευταίες μέρες της άσκησης.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..