17 Οκτωβρίου 2018

Συμμετοχή στρατηγού Κωσταράκου, Προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ, στην ετήσια σύνοδο αρχηγών ΓΕΕΘΑ στις ΗΠΑ


"Από τις 15 έως τις 17 Οκτωβρίου 2018, ο Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CEUMC) Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, επισκέφθηκε την Ουάσιγκτον προκειμένου να συμμετάσχει στην ετήσια Σύνοδο σε επίπεδο Α/ΓΕΕΘΑ με θέμα "Αντιμετώπιση βίαιων εξτρεμιστικών οργανώσεων", ύστερα από επίσημη πρόσκληση του Α/ΓΕΕΘΑ των ΗΠΑ, Στρατηγού Joseph F. Dunford.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο υψηλόβαθμος στρατιωτικός αξιωματούχος της ΕΕ είχε επίσης την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΕΕ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Πρέσβη David O'Sullivan.

Επιπλέον, ο Έλληνας Στρατηγός, είχε διμερείς συναντήσεις τόσο με τον Στρατηγό Claudio Graziano, Ιταλό Α/ΓΕΕΘΑ και εκλεγμένο διάδοχο του στην Προεδρία της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ, καθώς επίσης και με τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ των Ιαπωνικών Δυνάμεων Αυτοάμυνας Αντιστράτηγο  Motomatsu.

Στη φετινή Σύνοδο, πλέον του Προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ, συμμετείχαν οι Α/ΓΕΕΘΑ απο 81 χώρες καθώς και ο Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ"
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..