8 Οκτωβρίου 2018

Κεφαλονιά: Αγώνας δρόμου αφιερωμένος στους Ήρωες του ΠΝ στην ΚίναροΑγώνας δρόμου αφιερωμένος στη μνήμη των τριών πεσόντων Αξιωματικών του ΠΝ στην Κίναρο έγινε στην Κεφαλονιά το Σάββατο με την υποστήριξη του ΥΠΕΘΑ

Αφιερωμένος στη μνήμη των τριών πεσόντων Αξιωματικών του ΠΝ στην Κίναρο ήταν ο αγώνας δρόμου που πραγματοποιήηκε στην Κεφαλονιά το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018  με την υποστήριξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα armynow.net  o αγώνας δρόμου με την επωνυμία «7η γύρα Κεφαλονιάς Αργοστόλι- Ληξούρι 2018», περιελάμβανε δύο αγώνες δρόμου, των 32 χλμ και των 10 χλμ.

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στη μνήμη των τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, που έχασαν την ζωή τους εν ώρα καθήκοντος στο δυστύχημα της 11ης Φεβρουαρίου 2016 στη νήσο Κίναρο, του κυβερνήτη Υποπλοίαρχου Αναστάσιου Τουλίτση (Αντιναύαρχος), του συγκυβερνήτη Υποπλοίαρχου Κωνσταντίνου Πανανά (Αντιναύαρχος) και του Ανθυπασπιστή Ελευθέριου Ευαγγέλου (Πλοίαρχος).

Το τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο του Π.Ν. έγινε την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016 στις 02:45, όταν απωλέσθη το ίχνος ελικοπτέρου ΠΝ στην περιοχή της Κινάρου.

Το ελικόπτερο είχε απονηωθεί από φρεγάτα στο πλαίσιο τακτικού σεναρίου άσκησης ΑΣΤΡΑΠΗ 2/16.

Μετά από έρευνες εντοπίστηκαν τα συντρίμμια και τα άτυχα στελέχη του Π.Ν. στην Κίναρο.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα δρόμου:

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..