21 Οκτωβρίου 2018

Και οι Αμερικανοί στην γιορτή της Αεροπορίας


Τους προστάτες της Αρχάγγελο Μιχαήλ και Γαβριήλ τιμάει και φέτος η Πολεμική Αεροπορία στις 8 Νοεμβρίου. Στο πλαίσιο του εορτασμού όπως κάθε χρόνο όσοι βρεθούν στην 110 Π.Μ. μπορούν να δουν τα περίφημα F-16, καθώς κι άλλα εκθέματα όπως άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο.

Η φετινή γιορτή όμως φαίνεται πως θα είναι κάπως διαφορετική προς όφελος των επισκεπτών. Θυμίζουμε ότι στην 110 Π.Μ. έχουν μετασταθμεύσει και παραμένουν τα Αμερικανικά drones που είναι εξαιρετικά προηγμένα και φόβητρο για κάθε άλλη δύναμη που πρέπει να τα αντιμετωπίσει. Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη MQ-9 Reaper, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να τα δούμε να εκτίθενται μαζί με τα άλλα όπλα της χώρας μας την ημέρα του εορτασμού στο αεροδρόμιο της 110 Π.Μ. δίνοντας άλλη αξία στην φετινή ξενάγηση των επισκεπτών. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο επιθυμούν τόσο η αντιπροσωπεία των Αμερικανών που μετασταθμεύουν στη Λάρισα όσο και η ελληνική πλευρά.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες θα είναι η πρώτη φορά που προηγμένο αμερικανικό στρατιωτικό όπλο θα το δούμε να εκτίθεται επίσημα στην Ελλάδα και την 110 Π.Μ. Σε αυτή την παρουσίαση θα δούμε και τα ελληνικά drones «Πήγασος» τα οποία αναμένεται να κάνουν και πτήση εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες που θα βρεθούν στην 110 Π.Μ.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..