25 Σεπτεμβρίου 2018

Ζάεφ: Ό,τι ευχηθήκαμε έγινε πραγματικότητα – Από εχθροί φίλοι μας οι Έλληνες



«Σταματήστε την απομόνωση… Με τη συμφωνία έχουμε οφέλη από τη συνεργασία με τους γείτονες, που από εχθροί έγιναν φίλοι της ‘’Μακεδονίας’’» ανέφερε δε για την Ελλάδα ο σκοπιανός πρωθυπουργός.

«Ψηφίστε τη συμφωνία, ό,τι ευχηθήκαμε έγινε πραγματικότητα» προέτρεψε το βράδυ της Δευτέρας τους Σκοπιανούς πολίτες ο Ζόραν Ζάεφ μιλώντας σε εκδήλωση για τη συμφωνία των Πρεσπών λίγα εικοσιτετράωρα πριν το δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου. 

«Δώστε τέλος στην απομόνωση… Με τη συμφωνία έχουμε οφέλη από τη συνεργασία με τους γείτονες, που από εχθροί έγιναν φίλοι της ‘’Μακεδονίας’’» ανέφερε δε για την Ελλάδα.  

«Η συμφωνία ανοίγει τις θύρες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στη χώρα μας. Με την επίτευξη της συμφωνίας καταδείξαμε τη δημοκρατική μας ωριμότητα. Ευρωπαϊκούς τρόπους. Και η διεθνής κοινότητα το αναγνώρισε αυτό, και η χώρα μας έχει ειλικρινείς φίλους σε όλο τον κόσμο» σημείωσε ο Ζόραν Ζάεφ, αφήνοντας αιχμές για τον πρόεδρο Ιβάνοφ και άλλους διαφωνούντες:

«Έτσι ειλικρινά δεν γνωρίζω ποιος και γιατί θα μποϊκοτάρει το δημοψήφισμα. Θα μποϊκοτάρουν εναντίον των εαυτών τους και όσων πετύχαμε». 

Όπως ανέφερε ο σκοπιανός πρωθυπουργός «οι πολίτες κάνουν σοφές αποφάσεις γιατί αγαπούν την πατρώα γη, και έχουν ευθύνη για τα παιδιά τους (…) Οι πολίτες θα πάρουν μια ιστορική απόφαση για το μέλλον τους και την πατρίδα τους… Πολίτες, μη φοβάστε, ελάτε να ψηφίσετε χωρίς αμφιβολίες γιατί δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική».
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..