5 Σεπτεμβρίου 2018

Η "ισορροπία" του ΟυζουνίδηΜετά από ένα δεκαήμερο με τέσσερα επίσημα ματς και μάλιστα υψίστης σημασίας, για τον Μαρίνο Ουζουνίδη αυτό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, ήταν σχεδόν βάλσαμο. Ειδικά από την στιγμή που υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που χρειάζονται να κερδίσουν χρόνο προκειμένου να φτάσουν στο 100% της ετοιμότητας τους.

Όπως για παράδειγμα ο Γιάννης Γιαννιώτας που αποτέλεσε και την τελευταία χρονικά μεταγραφή της ΑΕΚ ή όπως ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων μετά τον τραυματισμό του.

Όμως το ζητούμενο για τον Ουζουνίδη σ’ αυτό το διάστημα της διακοπής, είναι να κρατήσει μια ισορροπία ανάμεσα στην δουλειά που θέλει να κάνει αλλά και την αποφόρτιση των ποδοσφαιριστών του. Άλλωστε αυτή η ευκαιρία με κενό αγωνιστικών υποχρεώσεων, είναι σπάνια. Και ο Ουζουνίδης θέλει να την εκμεταλλευτεί. Ο τεχνικός της ΑΕΚ δουλεύει με συγκεκριμένο πρόγραμμα στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας, που δεν έχει να κάνει με προετοιμασία για παιχνίδι. Για πρώτη φορά συμβαίνει αυτό μετά από 1,5 μήνα. Ενώ θα «καταλήξει» όλο αυτό στο φιλικό της Παρασκευής (7/9) με τα Τρίκαλα.

Όσο για την ξεκούραση, ο Ουζουνίδης έχει προγραμματίσει διήμερο ρεπό για τους ποδοσφαιριστές του, αμέσως μετά το φιλικό. Δηλαδή ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο ελεύθερο, προκειμένου οι παίκτες να αποφορτιστούν και να περάσουν χρόνο με τις οικογένειες τους. Κάτι που είχε να συμβεί από την επιστροφή της ομάδας από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Κίελτσε, στις 15 Ιουλίου. Βεβαίως αυτό το προνόμιο της ξεκούρασης, δεν θα το έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ που έχουν ενσωματωθεί σε εθνικές ομάδες.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..