19 Σεπτεμβρίου 2018

Η διεθνής εταιρεία Exclusive Capital εμπιστεύεται την ΕλλάδαH Exclusive Capital διοργανώνει το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ. στο ξενοδοχείο "Grande Bretagne" κλειστή Ημερίδα με θέμα «Επενδυτικές προοπτικές ενόψει των Παγκόσμιων Γεωπολιτικών Εξελίξεων».

Θα παρουσιαστούν:

• Συνοπτική ανάλυση της κατάστασης της ελληνικής αγοράς.

• Ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ - ΚΙΝΑ, το διεθνές περιβάλλον και ο ρόλος (και η ευκαιρία) της Ελλάδας στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται.

• Σύγχρονα καίρια γεωπολιτικά ζητήματα που επηρεάζουν την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη και τη ναυτιλιακή βιομηχανία, τα οποία σχετίζονται με τις Η.Π.Α., τη Βαλκανική Χερσόνησο, τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, την Ιαπωνία, την Κορέα και την Κίνα.

Σκοπός της ημερίδας είναι να αναλύσουν οι άνθρωποι της "Exclusive Capital" τις δικές τους οπτικές γωνίες των αγορών σε μια ιδιαίτερα ελκυστική περίοδο.

Η "Exclusive Capital" είναι μία financial boutique εταιρεία, αδειοδοτημένη από την Κυπριακή Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και πλήρως εναρμονισμένη με όλες τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες και καλύπτει το κενό μεταξύ retail και institutional πελατών.


ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..