14 Σεπτεμβρίου 2018

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Ετήσιου Διαγωνισμού Μελετών και Φωτογραφίας του Περιοδικού Ναυτική Επιθεώρησης έτους 2017Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι συνεχίζοντας μία παράδοση πολλών ετών ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των συμμετοχών στον ετήσιο διαγωνισμό του περιοδικού «Ναυτική Επιθεώρηση» για το έτος 2017.

Οι νικητές που ανέδειξε ο φετινός διαγωνισμός ανά κατηγορία είναι:

Βραβεία Μελετών

Το Α’ Βραβείο  στον Υποπλοίαρχο Α. Ρέτζιο ΠΝ για την μελέτη με θέμα «Η μεταστροφή της εθνικής στρατηγικής των Η.Π.Α, η περίπτωση της Νοτιοανατολικής Μεσογείου».

Το Β΄ Βραβείο στον Αντισμήναρχο (Ι)  Α. Χαλκόπουλο για τη μελέτη με θέμα «Η καταπολέμηση της πειρατείας στην Σομαλία, μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της ΕΕ και ο ρόλος της Ελλάδας».

Το Γ΄ Βραβείο στον ιστορικό συγγραφέα Αλέξανδρο Παπαγεωργίου για τη μελέτη με θέμα «Η Ναυμαχία της Γιουτλάνδης, 31 Μαΐου 1916».

Βραβεία Φωτογραφίας

Το Α΄ Βραβείο  στην Υποπλοίαρχο (Ε) Σ. Φοίφα ΠΝ,  για την φωτογραφία με θέμα: «Επιστροφή του Θωρηκτού Γ. ΑΒΕΡΩΦ στη Θεσσαλονίκη 72 χρόνια μετά».

Το Β΄ Βραβείο  στον Σμήναρχο (Ι) Α. Μπινιάρη για την φωτογραφία με θέμα: «Κλειστός σχηματισμός 2 αεροσκαφών ανθυποβρυχιακού πολέμου, τύπου P-3B ORION , στη θαλάσσια περιοχή του Αργοσαρωνικού, ελάχιστα λεπτά πριν την διέλευση τους άνωθεν της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 2004».

Το Γ΄ Βραβείο στη Ν. Δόκιμο της ΣΝΔ,  Γ. Ιορδανοπούλου για την φωτογραφία με θέμα: «ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ: Χειμερινός Εκπαιδευτικός Πλους ΣΝΔ στη Σύρο τον Φεβρουάριο του 2017».

Ευχαριστούμε όλους τους διαγωνιζόμενους για την συμμετοχή τους.

Διεύθυνση Εθιμοτυπίας & Δημοσίων Σχέσεων
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..