1 Αυγούστου 2018

Η Nissan επεκτείνει την παραγωγή του Navara στην Λατινική Αμερική


Η Nissan έθεσε σε λειτουργία στην Αργεντινή, την πέμπτη γραμμή παραγωγής του Navara, καθώς η παγκόσμια ζήτηση για το δημοφιλές pickup συνεχίζει να αυξάνεται.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, η επέκταση του παγκόσμιου «αποτυπώματος» παραγωγής της μάρκας, στο εργοστάσιο Santa Isabel της Συμμαχίας στην Κόρδοβα, αποτελεί βασικό ορόσημο για την εταιρεία. Και αυτό γιατί η Nissan, ανακοίνωσε ένα μεσοπρόθεσμο πλάνο αύξησης πωλήσεων των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCVs) κατά 40% παγκοσμίως, μέχρι το 2022.

Το Navara είναι γνωστό ως Frontier στη Νότια Αμερική και διατίθεται σε 38 αγορές, στην ευρύτερη περιοχή. Χάρη στην παγκόσμια δημοτικότητά του, το μοντέλο κατασκευάζεται σε παραγωγικές εγκαταστάσεις στην Ισπανία, την Κίνα, το Μεξικό, την Ταϊλάνδη και τώρα στην Αργεντινή.

Με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας στην σχεδίαση, ανάπτυξη και κατασκευή φορτηγών και λοιπών ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, η Nissan έχει κερδίσει φήμη στα pickups που είναι συνώνυμη με την αντοχή και την ικανότητα, καθώς ένα στα έξι οχήματά της που πωλούνται παγκοσμίως, είναι ένα ελαφρύ επαγγελματικό όχημα.

Ένα ακόμα βασικό στοιχείο της φιλόδοξης περιφερειακής στρατηγικής της Nissan, είναι να καταστεί ένα από τα τρία κορυφαία εμπορικά σήματα των οχημάτων που κυκλοφορούν στη Λατινική Αμερική. Η επένδυση ύψους 600 εκατομμυρίων δολαρίων στην εργοστάσιο της Κόρδοβα, αναμένεται να δημιουργήσει έως 3.000 νέες θέσεις εργασίας, με ικανότητα παραγωγής 70.000 οχημάτων ετησίως για την Συμμαχία.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..