7 Ιουλίου 2018

Τραγικός θάνατος τρίχρονου αγοριού που πνίγηκε σε τουαλέτα


Ένα τρίχρονο αγοράκι βρήκε τραγικό θάνατο στην επαρχία Λιμπόπο της Ν. Αφρικής καθώς έπεσε μέσα σε υπαίθρια τουαλέτα και πνίγηκε.

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Τρίτη, στο χωριό Ντιτεντέγκ, όταν ο άτυχος Ομάρι Μονόνο επισκέφθηκε ασυνόδευτος την εξωτερική τουαλέτα στο σπίτι της θείας του για να κάνει την ανάγκη του.

Ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, Κοστάνμπλε Μαφούρε Μαναμέλα ανέφερε πως η θεία του που ήταν απασχολημένη με δουλειές του σπιτιού, τον αναζήτησε μετά από ώρα, αλλά δεν μπορούσε να τον βρει. Έτσι αποτάθηκε στην αστυνομία για να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο η αντίδραση των αρχών ήταν άμεση καθώς ξεκίνησε συντονισμένη έρευνα για την ανεύρεση του αγοριού. «Το σώμα του εντοπίστηκε γύρω στις 7 το απόγευμα τοπική ώρα και ανασύρθηκε από την τουαλέτα στις 9», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η 25χρονη μητέρα του παιδιού, Κβένα Μονόνο ωστόσο παρουσιάζει διαφορετικά τη σειρά των γεγονότων καταγγέλλοντας τις αρχές για κωλυσιεργία. Ισχυρίζεται πως το άψυχο κορμί του παιδιού ανασύρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και όχι την Τρίτη, όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πηγή: newsbeast.gr
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..