6 Ιουλίου 2018

To Νέο Fiat 500 Spiaggina 58Η FIAT ωθεί την εξατομίκευση πέρα από το συνηθισμένο και στη συνέχεια πέρα από το όριο με ένα «γιοτ» 500!

Ύστερα από το αποκλειστικό Rivale, το FIAT 500 ξαναχτυπά με μια σπέσιαλ σειρά. Αυτή τη φορά, η τορινέζικη φίρμα έσπρωξε την εξατομίκευση λίγο πέρα από το όριο, προσφέροντας μια επιστροφή στο παρελθόν διά μέσου του σημερινού 500. Το Spiaggina 58 έρχεται επίσης, στο κατόπι, σε μορφή showcar.

Το 1958 εμφανίζεται μία από τις πρώτες ειδικές σειρές στην ιστορία του FIAT 500: Η Spiaggina

Αφιερωμένο στον κόσμο της θάλασσας, επιστρέφει σήμερα σε ειδικές σειρές, με πολύ συμπαθητική παρουσίαση και σαφώς μέσα στο αυθεντικό πνεύμα του υφιστάμενου 500, το οποίο, παρά την ηλικία του, αντιστέκεται στη διάβρωση των πωλήσεών του στην Ευρώπη.

Το 500 Spiaggina θα ξεχωρίσει εύκολα από οποιοδήποτε άλλο κλασικό FIAT 500 με την εικόνα του: Ζάντες ρετρό, συνδυασμός μπλε «volare» και μπεζ στην κουκούλα και στο εσωτερικό… Η FIAT ήθελε χρώματα που να θυμίζουν την παραλία και πρέπει να το παραδεχτείτε, η επιλογή της είναι μάλλον επιτυχημένη.

Στο εσωτερικό, τα χρώματα ταιριάζουν επίσης με το θέμα και βρίσκουμε την παραδοσιακή σήμανση περιορισμένης παραγωγής «Spiaggina 58». Το αυτοκίνητο διατίθεται σε δύο εκδόσεις (1.2 με 69 άλογα και TwinΑir με 85 άλογα), με το σύνολο των αντιγράφων να περιορίζεται στα 1.958 κομμάτια, Για όποιον ενδιαφερόμενο, η ελληνική η FIAT δεν έχει ακόμη αποκαλύψει την τιμή του, αν φυσικά σκοπεύει να το εισάγει.

Πρωτότυπο υπό προθεσμία; 
Η FIAT προχώρησε περαιτέρω τη συνεργασία της με τη θρυλική μιλανέζικη φίρμα Garage Italia (ένα μέρος που σας συστήνουμε να δείτε αν βρεθείτε στο Milano) για να δημιουργήσετε αυτό το πρωτότυπο χωρίς παρμπρίζ -ή μάλλον, με πρόβλεψη για ναυτικό αλεξήνεμο. Το πίσω μέρος έχει μετατραπεί σε πλατφόρμα μεταφοράς που διαθέτει και μίνι-ντους! 

Ο Ιταλός κατασκευαστής, ο οποίος συνεργάστηκε επίσης με τον Pinifarina, εξηγεί ότι οι περισσότερες λεπτομέρειες αυτού του αυτοκινήτου μπορούν να παραγγελθούν σε ένα κλασικό 500, ανεξάρτητα από τον κινητήρα που θα φορά το αυτοκίνητο:

«Η παραγωγή αυτού του πρωτοτύπου δεν θα αργούσε να το παράγγελνε κάποιος. Το αυτοκίνητο μπορεί να παραγγελθεί και να προσαρμοστεί με όλες τις επιλογές που προσφέρονται για αυτή την ακριβή έκδοση από το Garage Italia, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας για την αντικατάσταση του στάνταρ παρμπρίζ από ένα χαμηλό αλεξήνεμο, ναυτικού τύπου, όπως αυτό που είναι εγκατεστημένο στο showcar». 

«Το αυτοκίνητο μπορεί να είναι εξοπλισμένο με οποιοδήποτε κινητήρα διατίθεται σήμερα στην γκάμα του FIAT 500. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στην ιστοσελίδα της FIAT και μπορούν να ληφθούν από οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της FIAT ή απευθείας από την Garage Italia».
πηγή:Drive
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..