31 Ιουλίου 2018

Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους της ΣΜΥΝ


Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την  Παρασκευή  27 Ιουλίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας η τελετή αναχώρησης για τον ετήσιο Θερινό Εκπαιδευτικό Πλου (ΘΕΠ) της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), παρουσία του Διοικητού  Διοίκησης Ναυτικής Εκπαίδευσης (ΔΝΕ) Υποναυάρχου Ε. Μικρού ΠΝ. Στην τελετή επίσης παρέστησαν ο  Διοικητής ΣΜΥΝ Πλοίαρχος Κωνσταντίνος Μπακαλάκος ΠΝ καθώς συγγενείς και φίλοι των Δοκίμων Υπαξιωματικών.

Ο φετινός ΘΕΠ διεξάγεται με τo Αρματαγωγό  ΧΙΟΣ και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 21 Αυγούστου 2018. Το πλοίο προβλέπεται να καταπλεύσει στους λιμένες Μπάρ Μαυροβουνίου, Μπάρι Ιταλίας , Λεμεσού Κύπρου , Τήνου και  Βαθύ Σάμου.

Στο ΘΕΠ συμμετέχουν 131 Δόκιμοι Υπαξιωματικοί,  και αντιπροσωπεία σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών (2 από ΣΜΥ - 2 από ΣΜΥΑ ) και 2  Δόκιμοι  Υπαξιωματικοί από Ρουμανία.

Σκοπός του ΘΕΠ είναι η θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση εν πλω των Δοκίμων Υπαξιωματικών, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ειδικότητάς τους, η απόκτηση ναυτικών γνώσεων και εμπειριών, ο εθισμός τους με το θαλάσσιο στοιχείο, η εξοικείωση με την διαβίωση σε Πολεμικό Πλοίο καθώς επίσης και η προβολή του Πολεμικού Ναυτικού και της Ελληνικής Σημαίας στους λιμένες κατάπλου. 

Διεύθυνση Εθιμοτυπίας & Δημοσίων ΣχέσεωνΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..