6 Ιουλίου 2018

Suzuki: δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχοςΤο καλοκαίρι έφτασε και η Suzuki προσφέρει δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο, δώρο τον ΦΠΑ σε κάθε service ή επισκευή, απολύμανση του συστήματος A/C και αντικατάσταση φίλτρου καμπίνας σε προνομιακή τιμή, όφελος έως και 35% σε επιλεγμένα γνήσια αξεσουάρ με το πρόγραμμα Product of The Month.

αι αυτό το καλοκαίρι κλείνοντας ένα ραντεβού στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Suzuki έως και τις 10 Αυγούστου 2018 θα είστε σίγουροι για τη κατάσταση κινητικότητας, αλλά και την ασφάλεια του Suzuki σας.

Ο δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος περιλαμβάνει τον έλεγχο βασικών μερών του αυτοκινήτου όπως στάθμη λιπαντικού, ψυκτικού υγρού, υγρά φρένων, υγρών υδραυλικού τιμονιού, φίλτρο αέρα & Φίλτρο A/C, λειτουργία A/C, σύστημα διεύθυνσης & ανάρτησης, σύστημα μετάδοσης κίνησης, μπαταρία, δίσκοι φρένων, τακάκια, κατάσταση & πίεση ελαστικών, ηλεκτρονικά συστήματα, σύστημα εξάτμισης, εξαρτήματα ψύξης, φώτα, φλας & υαλοκαθαριστήρες. Δώρο ο ΦΠΑ σε κάθε service ή επισκευή (αυτό ισχύει για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν έως 31/12/2013. Η έκπτωση αποδίδεται συνολικά στο κόστος ανταλλακτικών και εργασιών. Εξαιρούνται τα ανταλλακτικά φανοποιϊας, τα αξεσουάρ και τα ελαστικά).

Όφελος έως και 35% σε επιλεγμένα γνήσια αξεσουάρ με το πρόγραμμα Product of The Month. Η χρήση των γνήσιων αξεσουάρ Suzuki εξασφαλίζει ότι το αυτοκίνητό σας διατηρεί την ποιότητα, την ασφάλεια και την οδηγική συμπεριφορά του. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα δωρεάν Καλοκαιρινού Ελέγχου οι οδηγοί μπορούν να απευθυνθούν στο Επίσημο Δίκτυο της Suzuki, να επισκεφθούν το www.suzuki.gr ή να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο portal της Suzuki www.mysuzuki.gr
πηγή :4τροχοί
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..