30 Ιουλίου 2018

Στις πληγείσες περιοχές στο Μάτι ο Αλέξης Τσίπρας  • Αυτοψία του Αλέξη Τσίπρα στις πληγείσες περιοχές
  • Επισκέφτηκε την Αργυρή Ακτή, το Ρέμα στο Κόκκινο Λιμανάκι, αλλά και το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού στο Λεωφορείο Όλυμπος
  • Συνομίλησε με κλιμάκια της Πυροσβεστικής, του Στρατού και με μηχανικούς

Σύμφωνα με το altsantiri.gr, τις πληγείσες περιοχές από τις πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής, επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ειδικότερα, ο έλληνας πρωθυπουργός επισκέφτηκε την Αργυρή Ακτή, το Ρέμα στο Κόκκινο Λιμανάκι, αλλά και το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού στο Λεωφορείο Όλυμπος. Η επίσκεψή του διήρκεσε περίπου μια ώρα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε την περιοχή όπου συντελέστηκε η τραγωδία και συνομίλησε με τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής και του Στρατού που βρίσκονται στην περιοχή για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών.

Επίσης, ενημερώθηκε για την κατάσταση από τον Υπαρχηγό της Πυροσβεστικής, κ. Αναστωστάκη, αλλά και τους μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών, που βρίσκονται στην περιοχή.

Παράλληλα, συνομίλησε με τους μηχανικούς και τους εργαζόμενους που παραμένουν στην περιοχή για την ολοκλήρωση της καταγραφής των κτιρίων που έχουν υποστεί ζημιές, αλλά και με πολίτες.

«Σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες»

Τέλος, τον σεβασμό του σε όσους έδωσαν τη μάχη αλλά και την ανείπωτη θλίψη που ένιωσε κατά την επίσκεψη του στις πληγείσες περιοχές από τις φονικές πυρκαγιές εξέφρασε ο έλληνας πρωθυπουργός με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Επισκέφθηκα σήμερα τον τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.


ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..