13 Ιουλίου 2018

Στιγμιότυπα από το δείπνο της ΛΑΦ Τρικάλων


Μέσα σε ζεστή φιλική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στις 9, το επίσημο δείπνο που παρέθεσε η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, προς τιμήν του Τρικαλινού Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Φώτη Κουβέλη.

Παρόντες ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς της Κύπρου, Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης καθώς και πολιτικές αντιπροσωπείες των δύο χωρών.

Σύμφωνα με το kranosgr.blogspot.gr, από την επίσημη ''χακί'' μάζωξη, δεν έλειψαν οι προσκεκλημένοι και από την τοπική κοινωνία των Τρικάλων, όπως ο Δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Παπαστεργίου, καθώς και οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Τρίκκης και Σταγών κ.κ Χρυσόστομος και Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητος, τους οποίους είχε φροντίσει να καλέσει ο Διοικητής της Σχολής, Ταξίαρχος Δημοσθένης Κωστόπουλος.

Για περισσότερο από δύο ώρες η πολιτικό-χακί συντροφιά, συζήτησε σε πολύ καλό κλίμα για διάφορα θέματα που σχετίζονται κυρίως με την αναβάθμιση της ΣΜΥ, την οποία έχει πάρει επ' ώμου, από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, ο ΑΝΥΕΘΑ Φώτης Κουβέλης, ο οποίος δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να μεταβεί και στην Κύπρο.

Σήμερα το πρωί, ο ΑΝΥΕΘΑ Φώτης Κουβέλης και οι δύο Αρχηγοί, θα μεταβούν στη ΣΜΥ, όπου θα γίνουν τα εγκαίνια νέου κτιρίου σπουδαστών, που κατασκευάστηκε με χρήματα της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ στη συνέχεια θα παραστούν στην ορκωμοσία των νέων Μόνιμων Λοχιών.
Το kranosgr βρέθηκε χθες βράδυ στη ΛΑΦ Τρικάλων, όπου εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό:ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..