10 Ιουλίου 2018

ΠΟΜΕΝΣ: Ποιοι φοβούνται την κρίση της Δικαιοσύνης? Η αλήθεια με αποδείξεις


Πρόσφατα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο ανακοινώσεις ‘’ανυπόγραφες’’, σύμφωνα με τις οποίες η καταργηθείσα Π.Ο.Ε.Σ. θα δικαιωθεί δήθεν από την απόφαση του Εφετείου, η οποία μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες “ανακοινώσεις”, θα εκδοθεί και σε σύντομο χρόνο.

Ουδείς διάδικος γνωρίζει, ούτε δικαιούται να γνωρίζει, είτε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής κρίσης είτε πότε αυτή θα εκδοθεί.

Ανακοινώσεις τέτοιου περιεχομένου ενδεικνύουν μόνο τον πανικό και τον ενδόμυχο φόβο των συντακτών τους.

Αυτό όμως στο οποίο δεν απαντούν οι “ανακοινώσεις” αυτές είναι το μείζον ζήτημα της κλωνοποίησης της καταργημένης Π.Ο.Ε.Σ. στη Νίκαια.

Τα επίσημα έγγραφα, που έχει στη διάθεσή της η Ομοσπονδία μας και έχουν αποσταλεί στην Πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, καταδεικνύουν τους πρωταγωνιστές της εν λόγω υπόθεσης – παρωδίας, που είναι οι ίδιοι που διατυμπανίζουν ότι αναμένουν τη δήθεν δικαίωσή τους από το Εφετείο.

Αν όμως αυτό ήταν πράγματι αναμενόμενο, για ποιο λόγο να φτιάξουν και μια ομοσπονδία – κλώνο της Π.Ο.Ε.Σ.; Διά παν ενδεχόμενο; Για “καβάτζα”, όπως λέει ο λαός μας;

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, οι ενέργειες αυτές δείχνουν ξεκάθαρα, ποια έκβαση αναμένει η καταργηθείσα Π.Ο.Ε.Σ να έχει η έφεσή της.

Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. θα προβεί σε κάθε νόμιμο ένδικο μέσο, ώστε να διαφυλάξει την νομιμότητα και την ομαλότητα στον ευαίσθητο χώρο της θεσμικής εκπροσώπησης των εν ενεργεία Στρατιωτικών. 

Τα συμπεράσματα, στην κρίση όλων μας.
                 


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

           Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

       Δημήτριος Ρώτας                                                                  Γεώργιος Θεοδώρου

          Επγός (ΥΔΚ)                                                                            Λγος (ΠΖ)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..