27 Ιουλίου 2018

Πολίτης ζητάει on air από τον ΣΚΑΪ να σταματήσει την «ανθρωποφαγία»


Η οργή και η θλίψη στα σημεία της τραγωδίας είναι μεγάλη και ο τρόπος με τον οποίο καλύπτουν τα γεγονότα ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης φαίνεται πως φτάνουν στα όρια τους πολίτες που κατοικούν και έχουν πληγεί στις κατεστραμμένες περιοχές.

Σύμφωνα με το neaselida.gr, την ενόχληση ενός εκ των πολιτών που διαμένουν στο Μάτι Αττικής εισέπραξε το τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΪ όταν ήταν σε ζωντανή σύνδεση. Η ρεπόρτερ του σταθμού επιθυμούσε να εισέλθει στο χωράφι της φρίκης που βρήκαν το θάνατο 26 συνάνθρωποι μας με μαρτυρικό τρόπο.

Όταν οι άνδρες της φύλαξης του χώρου της είπαν ότι δεν μπορεί να περάσει εκείνη ρώτησε γιατί προηγουμένως επιτρεπόταν η πρόσβαση σε δημοσιογράφους ενώ τώρα όχι για να λάβει την αποστομωτική απάντηση από έναν πολίτη που ήταν στο σημείο «Ενδιαφερθείτε για την καταστροφή και την επόμενη μέρα για εμάς και όχι για τα απομεινάρια των ανθρώπων που έχουν μείνει εκεί μέσα. Ανησυχώ για την ανθρωποφαγία και για τον τρόπο που διαχειρίζεστε την κατάσταση» της είπε με την ρεπόρτερ να απαντά «νομίζω ότι το χειριζόμαστε με σεβασμό προς όλους.»

Δείτε το βίντεο που αναπαράγεται στα social media: 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..