14 Ιουλίου 2018

Ποιές ημέρες θα είναι κλειστή η Νέα Εθνική Οδός


Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας θα τεθούν σε ισχύ οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. από τον Α/Κ Ευαγγελισμού μέχρι το νοτιότερο άκρο του Α/Κ Πλαταμώνα την Τρίτη (17-07-2018) από ώρα 22:00΄έως ώρα 06:00΄ της επομένης, καθώς και την  Τετάρτη (25-07-2018) και την Πέμπτη (26-07-2018) από ώρα 22:00΄ έως ώρα 06:00΄ της επομένης με στόχο την ομαλή εκτέλεση – πρόοδο των εργασιών στο πλαίσιο συντήρησης – αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων του αποκλεισμένου τμήματος με παράλληλη διευθέτηση κατασκευαστικών λεπτομερειών.

Αναλυτικά, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

α) Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του Αυτοκινητοδρόμου και στις δύο κατευθύνσεις, από τον Α/Κ Ευαγγελισμού (χ.θ. 377+176) μέχρι το νοτιότερο άκρο του Α/Κ  Πλαταμώνα, με εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού –Λεπτοκαρυάς.

β) Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου προς τον Αυτοκινητόδρομο στον ημικόμβο Ραψάνης με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο (2) κατευθύνσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη), θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (υφιστάμενη εθνική οδός  Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, μέσω Κοιλάδας Τεμπών) και συγκεκριμένα από τον Α/Κ Ευαγγελισμού (νέα Χ/Θ 377+176) έως τα διοικητικά όρια των Π.Ε. Λάρισας-Πιερίας.

Σύμφωνα με το larissaet.gr, πριν την έναρξη εφαρμογής των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα πρέπει να αποκλεισθούν οι υφιστάμενοι χώροι στάθμευσης του αυτοκινητοδρόμου στο τμήμα Ευαγγελισμός – Διοικητικά όρια με Π.Ε. Λάρισας – Πιερίας, τουλάχιστον από ώρα 20:00΄, ώστε να αποφευχθεί ο εγκλωβισμός τυχόν χρήστη του αποκλειόμενου τμήματος.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..