28 Ιουλίου 2018

Ολυμπιακός : Πιθανότητες για επιστροφή του ΤοροσίδηΤο όνομα του Βασίλη Τοροσίδη δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ. Εδώ και δύο καλοκαίρια, αλλά και τον περασμένο χειμώνα, ο 33χρονος διεθνής αμυντικός έχει δει το όνομά του να “μπλέκεται” με σενάρια περί επιστροφής του στο λιμάνι.

 Σύμφωνα με το sport24 αυτή τη φορά όμως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γυρίσει στον Πειραιά. Και το λέμε αυτό, γιατί εκτός του ότι έχει μείνει ελεύθερος, δείχνει και ο ίδιος ο Τοροσίδης να είναι θετικός στην προοπτική της επιστροφής του στην Ελλάδα.

Από πουθενά πάντως δεν επιβεβαιώνεται ότι έχει γίνει κάποια κίνηση για την απόκτησή του, είτε από πλευράς Ολυμπιακού, είτε από πλευράς ποδοσφαιριστή. Μπορεί όμως και να είναι ένα παιχνίδι τακτικής...

Η ουσία είναι ότι αν οι Πειραιώτες αποκτήσουν τον Τόρο, τότε θα βάλουν στη μηχανή τους έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει και σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, και ως δεξιός μπακ, αλλά και ως ανασταλτικός μέσος.

Είναι γεγονός ότι τη δεδομένη στιγμή ο Τοροσίδης έχει περισσότερες πιθανότητες από κάθε άλλη φορά για να ξαναντυθεί στα κόκκινα.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..