10 Ιουλίου 2018

ΟΑΕΔ: Παραχωρήθηκαν σε δικαιούχους 7 σύγχρονες κατοικίες στο Κιάτο


Παραχωρητήρια χρήσης επτά κατοικιών στο Κιάτο, που αγοράστηκαν με το πρόγραμμα αγοράς κατοικίας ΠΑΚΑΔΙ του τ. Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ), παρέδωσε στους δικαιούχους η διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), καθ. Μαρία Καραμεσίνη, την Παρασκευή 6 Ιουλίου. Οι επτά κατοικίες αντιστοιχούν σε τέσσερις τριώροφες μεζονέτες εντός της πόλης και σε τρία διαμερίσματα πολυκατοικιών στο παραθαλάσσιο μέτωπο.

«Είναι μεγάλη μου χαρά που παραδίδω τα κλειδιά και τα προσωρινά παραχωρητήρια σε επτά οικογένειες που είχαν ανάγκη ιδιόκτητης κατοικίας. Ο ΟΑΕΔ, ως διάδοχος του τ. ΟΕΚ, επισκεύασε τα διαμερίσματα που κληρώθηκαν το 2016 και τα παρέδωσε άρτια και πλήρως λειτουργικά» δήλωσε η κ. Καραμεσίνη. «Στόχος μας είναι να παρέχουμε ποιοτική κοινωνική κατοικία. Οι δικαιούχοι θα κάνουν χρήση όλων των ευνοϊκών ρυθμίσεων για δανειολήπτες από κεφάλαια του τ. ΟΕΚ που ορίζονται από τις σχετικές αποφάσεις της σημερινής πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας» πρόσθεσε.

Μετά την τελετή παράδοσης των κατοικιών, η κ. Καραμεσίνη επισκέφθηκε τα Κέντρα Προώθησης της Απασχόλησης (ΚΠΑ) του ΟΑΕΔ στα Μέγαρα, την Κόρινθο και το Κιάτο. Εκεί συναντήθηκε και συζήτησε με στελέχη και εργαζόμενους του ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο των άμεσων και αμφίδρομων επαφών της µε τους εργαζόμενους του Οργανισμού σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..