14 Ιουλίου 2018

Nέο Noble με μοτέρ από Ford GT


Οι περισσότεροι γνωρίζουν τη Noble για το σούπερ σπορ M600 που υφίσταται εδώ και αρκετά χρόνια και είναι γνωστό για τον ανόθευτο χαρακτήρα του: Μεγάλος κινητήρας V8, χειροκίνητο σασμάν και απουσία παντόε συστήματος ελέγχου πρόσφυσης και ABS.

Σύμφωνα με το drive.gr, ένα ακόμη μοντέλου του ιδίου… φυράματος, που θα ντεμπουτάρει στο μέλλον, ήταν εχθές η επικαιρότητα για το Βρετανό κατασκευαστή στο Goodwood Festival of Speed, με το M500. Το νέο κουπέ θα υιοθετήσει ένα εντελώς νέο ντιζάιν, του οποίου πρόκριμα αποτελεί το πρωτότυπο που βλέπετε. Το αυτοκίνητο είναι μόνο καβούκι και σε αυτή τη χρονική στιγμή δεν υπάρχει καμπίνα. Οπότε το μόνο ενδιαφέρον είναι ότι παίρνουμε μυρωδιά πώς θα είναι περίπου το τελικό σχέδιό του.

Η Noble μπορεί να ήταν φειδωλή στις πληροφορίες, αλλά δεν δίστασε να πει ότι θα επιλέξει μοτέρ από τον κατάλογο της Ford για το M500, το οποίο και θα χρησιμοποιήσει το V6 biturbo του τελευταίου Ford GT.

Θα είναι επομένως αναμενόμενα λίγο πάνω από 500 άλογα σε ένα αυτοκίνητο που κατά ειωθότα της Noble δεν θα είναι πολύ βαρύ. Θα αποτελέσει επίσης την ευκαιρία για τη βρετανική εταιρεία να μειώσει λίγο το εισιτήριο εισόδου των ενδιαφερομένων στη φίρμα, που αυτή τη στιγμή ανεβαίνει πάνω από τις €300.000 στο M600.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..