2 Ιουλίου 2018

Μοσκοβισί: Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα


Την Αθήνα επισκέπτεται από σήμερα και για δύο ημέρες ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί. Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Γάλλος πολιτικός θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ θα έχει επίσης συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Αύριο, ο Πιέρ Μοσκοβισί θα μιλήσει ενώπιον του ελληνικού Κοινοβουλίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα ενημερώσει την Ειδική Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, τις Διαρκείς Επιτροπές Εθνικής Έμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Οικονομικών Υποθέσεων και Κοινωνικών Υποθέσεων, σε κοινή συνεδρίασή τους την Τρίτη 3 Ιουλίου στις 11:30 με θέμα «Ένα νέο κεφάλαιο για την Ελλάδα».

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, «η επίσκεψη αποτελεί συνέχεια της συνολικής συμφωνίας που επιτεύχθηκε κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup στις 21 Ιουνίου, η οποία παρέχει τη βάση για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος στήριξης της σταθερότητας για την Ελλάδα τον Αύγουστο».

Πηγή: newsbeast.gr
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..