9 Ιουλίου 2018

Δωρεάν apps για την επεξεργασία φωτογραφιών σε iOS και Android


Όλοι ανοίγουμε την κάμερα του αγαπημένου μας smartphone για να φωτογραφίσουμε κάθε τι που μας αρέσει. Τι γίνεται όμως όταν θέλουμε να επέμβουμε στις φωτογραφίες μας για να αλλάξουμε τα χαρακτηριστικά τους; Υπάρχουν λύσεις οι οποίες είναι δωρεάν για συσκευές iOS και Android.

Τα εργαλεία που υπάρχουν διαθέσιμα για τα iOS και Android smartphones μας δίνουν λύσεις για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε, μέχρι ενός σημείουμ, τις φωτογραφίες μας χωρίς να χρειάζεται να τις μεταφέρουμε στον υπολογιστή, μιας και υπάρχουν εφαρμογές οι οποίες είναι δωρεάν, εύχρηστες και αποτελεσματικές.

Photoshop Express

Το Photoshop Express διαθέτει απλό και μινιμαλιστικό περιβάλλον εργασίας και είναι κατάλληλο για εύκολη, γρήγορη και αξιόλογη επεξεργασία φωτογραφιών στο smartphone μας. Διαθέτει απαραίτητα εργαλεία όπως τα crop, straighten, rotate, flip, αλλά και φίλτρα που τα χρησιμοποιούμε με ένα και μόνο άγγιγμα καθώς και εφε, χρώματα, αυτόματη ρύθμιση της φωτογραφίας και εφαρμογή πλαισίων σε αυτές.

Επίσης, υπάρχουν εργαλεία τα οποία επιτρέπουν την επεξεργασία μεγάλων αρχείων φωτογραφίας όπως είναι οι πανοραμικές, ενώ η δυνατότητα για μείωση του θορύβου και του κόκκου στις φωτογραφίες του δίνουν ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα μέσα στα οποία είναι και η δυνατότητα για τους χρήστες να “ανεβάσουν” τις επεξεργασμένες τους φωτογραφίες απευθείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: techblog.gr
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..