9 Ιουλίου 2018

Αναστασιάδης: «Να καθιερωθεί η Λαμία στη Superleague»


Κατά την αναχώρηση της Λαμίας για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ο Ανέστης Αναστασιάδης μίλησε για τους στόχους της νέας σεζόν και την ανάγκη να καθιερωθεί ο σύλλογος στη συνείδηση του Έλληνα φιλάθλου, καθώς και στη «μεγάλη» κατηγορία.

Οι Φθιωτοί έχουν μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, τη δεύτερη στην ιστορία τους και μάλιστα διαδοχικής, που θα τους βρει στη Superleague.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου το πρωί της Δευτέρας, πριν η αποστολή της ομάδας επιβιβαστεί στο πούλμαν για Καρπενήσι, όπου θα παραμείνει ως τις 21 Ιουλίου για την προετοιμασία της, ο αρχηγός Ανέστης Αναστασιάδης σχολίασε τη σεζόν που ξεκινάει και τους στόχους της Λαμίας.

Αναλυτικά:

Για την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας:

«Νομίζω είναι πολύ σημαντικό που και πάλι θα βρισκόμαστε στη SuperLeague. Χτίζεται μία καινούργια ομάδα, έχουν έρθει καινούργια παιδιά και νομίζω πως πηγαίνουμε στο Καρπενήσι και για το βασικό στάδιο, αλλά και η παραμονή εκεί θα μας φέρει όλους πιο κοντά. Θα γνωριστούμε καλύτερα, είναι σημαντικό που υπάρχουν και παιδιά που ξέρουν την ομάδα. Εύχομαι υγεία σε όλα τα παιδιά, να κυλίσει η προετοιμασία όπως και η περσινή, να είμαστε γεροί και θα τα πάμε και ακόμη καλύτερα».

Για την καλή χημεία της ομάδας:

«Ένα βασικό κομμάτι της ομάδας, είναι τα αποδυτήρια. Και τα δύο χρόνια η επιτυχία της Λαμίας είναι πως καταφέρνει και κρατάει τα στεγανά με τα αποδυτήρια να είναι πολύ οικογενειακά και αυτό πρέπει να επιδιώξουμε και φέτος. Θεωρώ πως και με τα παιδιά που έχουν έρθει φέτος και με την ποιότητα που διαθέτουν να έχουμε ένα ανάλογο αποτέλεσμα.»

Εκτός από την γρήγορη παραμονή, ποιος άλλος είναι ο στόχος της Λαμίας:

«Να δούμε πρώτα τι αποφάσεις θα πάρουν οι αρμόδιοι. Πόσες ομάδες θα πέσουν, πόσες ομάδες θα βγούνε στην Ευρώπη. Αλλά πιστεύω πως ο στόχος της Λαμίας είναι να καθιερωθεί στην συνείδηση του Έλληνα και στη Super League.»

Πηγή: gazzetta.gr
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..