16 Ιουνίου 2018

Τα εργομετρικά του Σαββάτου στον Ολυμπιακό


Το πρώτο γκρουπ των παικτών του Ολυμπιακού πέρασε το Σάββατο από τα απαιτούμενα εργομετρικά τεστ και ότι άλλο απαιτήθηκε παρουσία και του νέου εργοφυσιολόγου - διατροφολόγου Δρ. Ερνάνι.

Το πρώτο γκρουπ είχε τους Ανδρέα Γιαννιώτη, Λευτέρη Χουτεσιώτη, Δημήτρη Σκαφίδα, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Μπιόρν Ένγκελς, Δημήτρη Νικολάου, Γιάγκος Βούκοβιτς, Κωνσταντίνο Τσιμίκα, Αλεξίς Ρομαό, Μαντί Καμαρά, Θανάση Ανδρούτσο, Φελίπε Πάρντο, Μάρκο Μάριν, Μάριο Βρουσάι και Νίκο Βέργο.

Όσοι δεν περνούν εργομετρικά έχουν off. Την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσει, το πρωί της Κυριακής (17/6), το δεύτερο γκρουπ των «ερυθρόλευκων» παικτών και ενώ από την Δευτέρα (18/6) αρχίζουν οι διπλές προπονήσεις στο Προπονητικό Κέντρο στον Ρέντη. Οι ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών υποβάλλονται στο νοσοκομείο «Metropolitan» και τα εργομετρικά στο υπερσύγχρονο Π.Κ. στον Ρέντη. Ο Δρ. Ερνάνι - που ως γνωστόν είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει πλαισιώσει το team του Ολυμπιακού για την θέση του εργοφυσιολόγου - διατροφολόγου και έτσι ώστε να είναι ο πλέον αρμόδιος για την διατροφή και το πρόγραμμα των αθλητών - ήταν παρών σε όλη την διαδικασία.

Πηγή: gazzetta.gr
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..