8 Ιουνίου 2018

Ράλι Σαρδηνίας


Μπορεί η μάχη να ξεκινά αύριο το πρωί με τα δύο σκέλη από τις τέσσερις επαναλαμβανόμενες ειδικές, αλλά σήμερα, ο Ogier ήταν αυτός που έκανε τον καλύτερο χρόνο στην υπερειδική και προηγείται στην προσωρινή γενική κατάταξη.Πίσω του με διαφορά 0,1'' βρίσκεται ο Mikkelsen και στο +0,7'' ο Neuville.

Evans, Paddon και Lappi συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα με τους Latvala και Tanak να βρίσκονται στην 7η και 10η θέση αντίστοιχα.
Βέβαια η ειδική ήταν μικρή (μόλις 2 km) και έτσι οι διαφορές που δημιουργήθηκαν να μην είναι μεγάλες, ενώ τα αυτοκίνητα αγωνίστηκαν ανά δυάδες.

Ο Ogier δήλωσε πως ελπίζει και αύριο να κρατηθεί στην κορυφή και θα προσπαθήσει γι' αυτό, ενώ κάνοντας την αυτοκριτική του σε σχέση με την προηγούμενο αγώνα είπε πως θα προσπαθήσει να είναι πιο συγκεντρωμένος από ότι στην Πορτογαλία.
Από την πλευρά του ο Νeuville δήλωσε πως το αυτοκίνητο είναι καλό και ότι ελπίζει σε μια βροχή τη νύχτα, έτσι ώστε όλοι να έχουν τις ίδιες συνθήκες πρόσφυσης αύριο.
Στην ελπίδα του να έχει έναν καθαρό αγώνα χωρίς απρόοπτα αναφέρθηκε ο Latvala, με τον ομόσταυλό του Tanak να δηλώνει ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να μείνει στο κυνήγι του τίτλου.

Πηγή: drive.gr
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..