16 Ιουνίου 2018

ΜακΛιν: «Θα δώσουμε και την ψυχή μας»


Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού στο blog που διατηρεί στο esake.gr...

«Αύριο δίνουμε την μεγαλύτερη μάχη! Είναι ο αγώνας που κρίνει τον τίτλο και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι σωματικά και πνευματικά.

Ξέρουμε πως το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα έχει την στήριξη του κόσμου του. Εμείς είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία στα χέρια μας μετά το break στον πρώτο τελικό, την οποία δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε. Αυτό, όμως, είναι παρελθόν... Το σημαντικό είναι πως έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να φύγουμε νικητές από το ΟΑΚΑ και αυτό ακριβώς θέλουμε να κάνουμε και αύριο.

Στον τέταρτο τελικό που παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο, κάναμε πραγματικά καλό παιχνίδι. Πιέσαμε στην άμυνα, βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση και καταφέραμε να πάρουμε μια σχετικά άνετη νίκη. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε και αύριο... Να μείνουμε πιστοί στο πλάνο του κόουτς, να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και με καθαρό μυαλό στην επίθεση.

Με το 2-2 πήραμε την ευκαιρία που θέλαμε τόσο πολύ και θα κάνουμε τα πάντα για να την αξιοποιήσουμε. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα παίξουμε με πάθος και θα δώσουμε και την ψυχή μας, ώστε να κλείσουμε με τίτλο την σεζόν».

Πηγή: gazzetta.gr
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..