8 Ιουνίου 2018

Grandmaster HDC-2


Η Hyundai κατέπληξε τα πλήθη στο Busan International Motor Show, στη Νότιο Κορέα, παρουσιάζοντας ένα εντελώς νέο πρωτότυπο για ένα μεγάλο SUV.

Το όνομά του είναι Grandmaster HDC-2 και θα επέχει θέση ναυαρχίδας στην γκάμα των SUV της Hyundai, όταν από κόνσεπτ περάσει στη μορφή του αυτοκινήτου παραγωγής, κάτι που εκτιμάται ότι θα γίνει το 2019/2020.

Το νέο Hyundai Grandmaster HDC-2, που θα είναι αδελφό αυτοκίνητο με το Kia Telluride, θα είναι βασισμένο σε μια επιμηκυμένη και φαρδύτερη εκδοχή της πλατφόρμας του Sorento, ενσωματώνοντας τρεις σειρές καθισμάτων και αναλογίες που θα φτάσουν στο σημερινό Land Cruiser της Toyota.

Υπό τη δεύτερη εφαρμογή της σχεδιαστικής γλώσσας «Sensuous Sportiness» της Hyundai, η οποία ντεμπουτάρισε στο πρωτότυπο Le Fil Rouge (HDC-1) που παρουσιάστηκε στο Salon de l’Automobile της Γενεύης τον Μάρτιο [βλ. φωτό κάτω], το SUV υιοθετεί ολόκληρη τη μάσκα «Καταρράκτη» του τελευταίου, ενσωματώνοντας και τους προβολείς.

Άλλα σημαντικά σημεία του σχεδιασμού περιλαμβάνουν τεράστιες βουρτσισμένες πλάκες από ανοξείδωτο χάλυβα και πλευρικά σκαλοπάτια που διατρέχουν όλο το μήκος του αυτοκινήτου.

Το Grandmaster είναι πιθανό να εξελιχτεί με το επόμενης γενεάς υβριδικό σύστημα της Hyundai, αλλά δεν είναι ακόμη γνωστό για ποιες αγορές ο Κορεάτης κατασκευαστής ετοιμάζει το νέο μεγάλο SUV του.

Πηγή: drive.gr
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..