28 Ιουνίου 2018

Fiat Professional: Νέα χρηματοδοτικά προγράμματα και προσφορές

.
Τα μοντέλα της Fiat Professional μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2018 διατίθενται σε νέες τιμές, προς όφελος όλων των επαγγελματιών, οι οποίοι αναζητούν μια ποιοτική και αποδοτική λύση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τους. Ταυτόχρονα, παρέχεται άτοκο ή χαμηλότοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσω της FCA Capital, ώστε τα επαγγελματικά οχήματα της Fiat να είναι πιο προσιτά από ποτέ.

Συγκεκριμένα, όλα τα Van της Fiat Professional πωλούνται πλέον και μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου με έκπτωση 2.500 ευρώ. Επιπλέον, στο Fullback η έκπτωση ανέρχεται στα 2.000 ευρώ για το Extended Cab και στα 3.500 ευρώ για το Double Cab.

Συνδυαστικά με τις εκπτώσεις, προσφέρεται προγράμματα χρηματοδότησης FCA Capital για τα Doblo Cargo & Fiorino με 36% προκαταβολή, ονομαστικό επιτόκιο 0% (πλέον εισφοράς 0,6%), και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις. Αντίστοιχα, για τα Talento Van & Ducato προσφέρεται πρόγραμμα χρηματοδότησης FCA Capital με 50% προκαταβολή, ονομαστικό επιτόκιο 2,9% (πλέον εισφοράς 0,6%), και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις. Τα μοντέλα της Fiat Professional είναι διαθέσιμα στο επίσημο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της FCA Greece._Δελτίο Τύπου

Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..