13 Ιουνίου 2018

Αποφοίτηση Σπουδαστών «MILLITARY ERASMUS»


Την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής,παρέστη σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), στη Βάρη Αττικής, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε:

- Απονομή πτυχίων, στους νέους Ανθυπολοχαγούς ΣΣΕ/Τάξης 2018 «Αντιστράτηγος (ΜΧ) Κωνσταντίνος Κάλλαρης».

- Επίδοση Διπλώματος σε αλλοδαπούς Σπουδαστές, με τη λήξη του Διεθνούς Εξαμήνου, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ανταλλαγής σπουδαστών «MILITARY ERASMUS».

Αποχαιρετούμε τους νέους Ανθυπολοχαγούς, οι οποίοι ως αυριανοί Ηγήτορες του Στρατού Ξηράς, διαθέτουν υψηλό ηθικό,άριστη ακαδημαϊκή και στρατιωτική εκπαίδευση και διακατέχονται από το πνεύμα του νικητή. Επίσης, αποχαιρετούμε 15 Σπουδαστές από τις Στρατιωτικές Ακαδημίες της Αυστρίας, της Ολλανδίας, της Ιταλίας, της Ρουμανίας και της Πολωνίας, που παρακολούθησαν
μαζί με Ευέλπιδες της ΙΙΙης Τάξης μαθήματα στην Αγγλική γλώσσα, σε σύγχρονα αντικείμενα όπως Ασφάλεια Κυβερνοχώρου (Cyber Security),Ηγεσία (Leadership) και Δίκαιο Ενόπλων Συγκρούσεων (Law of Armed Conflict). Ευχόμαστε σε όλους καλή σταδιοδρομία για το καλό της Πατρίδας.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..