6 Ιουνίου 2018

«Kαυτή» αυτή η 4C!


Άφωνο μπορεί να αφήσει κάθε φίλο της αυτοκίνησης η πρόταση δύο εταιρειών για το πως θα μπορούσε να μοιάζει η επόμενη 4C!

Το νέο πενταετές πλάνο που ανακοινώθηκε από τον Marchionne την προηγούμενη εβδομάδα μπορεί να μην περιελάμβανε κάποια ανανέωση στην γκάμα της Alfa Romeo 4C, ωστόσο οι εταιρείες Αdler Group και Umberto Palermo Up Design έδωσαν στην δημοσιότητα την δική τους πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η ανανεωμένη έκδοση του σπορ αυτοκινήτου.

Η πρόταση τους βασίζεται ουσιαστικά πάνω στην τωρινή 4C, ωστόσο παίρνει τα σχεδιαστικά της στοιχεία του μοντέλου και τα επανασυστήνει στην πιο επιθετική τους μορφή. Συγκεκριμένα, ο προφυλακτήρας έχει πλέον νέα φώτα LED ανανεωμένης σχεδίασης ενώ ο πρόβολος λαμβάνει τώρα πιο μυώδη φτερά και καπό. Και στο πίσω μέρος, οι διαφορές είναι ριζικές και περιλαμβάνουν νέα φωτιστικά σώματα, πιο μικρούς αεραγωγούς αλλά και δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι λιτός χωρίς κάποια οθόνη infotainment, ωστόσο παρατηρούμε πως υπάρχει πλούσια δίτονη επένδυση από δέρμα και ανθρακόνημα.

Κάτω από το καπό θα μπορούσε να βρίσκεται το ίδιο turbo σύνολο των 1,75 λίτρων, το οποίο έχει ισχύ 240 ίππων και ροπή 350 Nm. Συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και επιτρέπει στην Alfa να ολοκληρώνει τη διαδικασία του 0-100 χλμ./ώρα μέσα σε 4,2 δλ., χαρίζοντάς της τελική ταχύτητα της τάξης των 258 χλμ./ώρα.Πηγή: autotriti.gr
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..