17 Μαΐου 2018

Το Skoda Fabia R5 πιάνει τα «200»


Η Sports Racing Technolgies (SRT) είναι η τελευταία ομάδα που παρέλαβε πριν λίγα μόλος 24ώρα ένα ακόμα Skoda Fabia R5 από τις εγκαταστάσεις της Skoda Motorsport στο Mlada Boleslav. Και μάλιστα, όχι όποιο κι όποιο, αλλά το 200ο. Μέχρι σήμερα, το αγωνιστικό παρακλάδι της τσέχικης εταιρείας έχει κερδίσει με άρμα το Fabia R5, το οποίο ομολογκαρίστηκε για πρώτη φορά την 1η Απριλίου του 2015, την εμπιστοσύνη 89 διαφορετικών πελατών ανά τον κόσμο, που έχουν την έδρα τους σε 30 χώρες.

Μόνο το 2017, το «όπλο» της Skoda κατάφερε να αποσπάσει 414 νίκες και συνολικά 14 τίτλους συμμετέχοντας σε αγωνιστικές δραστηριότητες σε 57 διαφορετικές χώρες.

«Στο παρελθόν, η δουλειά μας στο Skoda Fabi R5 επικεντρώθηκε στην αξιοπιστία. Ως αποτέλεσμα, κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2017 στο WRC, κανένα από τα εργοστασιακά αυτοκίνητα δεν έπρεπε να εγκαταλείψει λόγω τεχνικών προβλημάτων. Χάρη στην παρουσία της ομάδας μας στο FIA World Rally Championship, πήραμε την εμπειρία για να εξελίξουμε περαιτέρω το αυτοκίνητο, καθιστώντας το απλά το καλύτερο στην κατηγορία του. Το 2018 ο ανταγωνισμός είναι ακόμα πιο έντονος. Αντιμετωπίζουμε νέα αυτοκίνητα R5 από τους ανταγωνιστές μας, αλλά είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Για παράδειγμα, προσφέρουμε τώρα μια αναβάθμιση του κινητήρα στις πελατειακές μας, η οποία βελτιώνει τη ροπή, την ισχύ και την οδηγισιμότητα του αυτοκινήτου», δηλώνει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Skoda Motorsport, Michal Hrabanek._Χ.Α.


Πηγή: 4troxoi.gr
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..