16 Μαΐου 2018

Το Nissan Leaf κατέκτησε το βραβείο «Best Electric Car»


To νέο Nissan Leaf πήρε το βραβείο «Best Electric Car» στα ετήσια βραβεία του Diesel Car και Eco Car του Ηνωμένου Βασιλείου, μιας γιορτής του αυτοκινήτου για τα πιο αποτελεσματικά καινούργια αυτοκίνητα της αγοράς σήμερα.

Η συντακτική ομάδα του  Diesel Car και Eco Car αξιολόγησε περισσότερα από 175 νέα μοντέλα σε καθημερινές συνθήκες χρησιμοποιώντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα βαθμολόγησης οδικών δοκιμών, μέσω του οποίου προέκυψαν οι τελικές βαθμολογίες.

«Αν θέλετε ένα βαρόμετρο του τοπίου των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε το νέο Leaf», δήλωσε ο Ian Robertson, συντάκτης των περιοδικών Diesel Car και Eco Car. Επιπλέον σημείωσε πως «ενώ τα ηλεκτροκίνητα οχήματα ήταν ελκυστικά για τους πρωτοπόρους αγοραστές και αυτούς που είχαν και δεύτερο αυτοκίνητο, με το νέο Leaf η ηλεκτροκίνηση γίνεται προσιτή σε ένα πολύ ευρύτερο κοινό».

To βραβείο «Best Electric Car» έρχεται να προστεθεί στο χαρτοφυλάκιο διακρίσεων του νέου Leaf, ακολουθώντας το βραβείο του «Πράσινου Αυτοκινήτου της Χρονιάς», όπως και τη διάκριση των 5 αστέρων στις τελευταίες δοκιμές ασφαλείας του Euro NCAP.

Το νέο Nissan Leaf με μηδενικές εκπομπές ρύπων ενσαρκώνει το Nissan Intelligent Mobility, το όραμα της μάρκας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα οχήματα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Το νέο Nissan Leaf θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά εντός του Μαΐου.


Πηγή: 4troxoi.gr
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..