• Ρωσία: Στα «ύψη» εκτινάχθηκε η δημοτικότητα του Βλαντίμιρ Πούτιν

  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: NewsRoom™
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 25 Απριλίου 2018
  A- A+

  Το γνωστό κέντρο δημοσκοπήσεων Levada-Centr δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα της τελευταίας δημοσκόπησης που πραγματοποίησε, σύμφωνα με την οποία το 80% και πλέον των Ρώσων εγκρίνει το έργο του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

  Στο ερώτημα «Εγκρίνετε γενικά ή δεν εγκρίνετε το έργο του Βλαντίμιρ Πούτιν ως προέδρου της Ρωσίας;» το 82% απάντησε θετικά, το 17% δήλωσε ότι δεν εγκρίνει το έργο του και μόνο το 1% δεν έδωσε καμία απάντηση.

  Ωστόσο αν το έργο του προέδρου Πούτιν τυγχάνει της αποδοχής του 82% των Ρώσων πολιτών, δεν συμβαίνει το ίδιο με το έργο του Ρώσου πρωθυπουργού Νμτίτρι Μενβέντιεφ και της κυβέρνησης του.

  Στο ερώτημα: «Εγκρίνετε το έργο του Ντμίτρι Μενβέντιεφ ως πρωθυπουργού της Ρωσίας;» το 42% απάντησε θετικά, αλλά το 57% απάντησε αρνητικά, δείχνοντας ότι δεν είναι ευχαριστημένο από το έργο του.

  Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης το 50% και πλέον των Ρώσων πολιτών δεν εγκρίνει γενικά το έργο της ρωσικής κυβέρνησης, εν αντιθέσει με το 47% που το θεωρεί θετικό. Παρόμοια είναι και η εικόνα σε ότι αφορά την Κρατική Δούμα, καθώς το 57% θεωρεί το έργο της ρωσικής βουλής ως μη ικανοποιητικό, εν αντιθέσει με το 41% που το θεωρεί θετικό.

  Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 20-24 Απριλίου, σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1600 ατόμων ηλικίας 18 ετών και άνω σε 136 κατοικημένες περιοχές και σε 52 περιφέρειες της Ρωσίας.

  Πηγή: Intefax.ru, ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Subjects:

 • No Comment to " Ρωσία: Στα «ύψη» εκτινάχθηκε η δημοτικότητα του Βλαντίμιρ Πούτιν "

  Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..