12 Απριλίου 2018

Ώρα μηδέν για τη Συρία: Σε ετοιμότητα δύο αμερικανικά αντιτορπιλικά εξοπλισμένα με πυραύλους ΤόμαχοκΔύο αντιτορπιλικά του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού εξοπλισμένα με πυραύλους Τόμαχοκ βρίσκονται σε ετοιμότητα να εξαπολύσουν επιθέσεις σε στρατιωτικούς στόχους στη Συρία, έπειτα από εντολή του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με το cnn.com.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος μέσω ανάρτησης του στο Twitter την Τετάρτη εξαπέλυσε απειλές υποσχόμενος συνέχεια με νέους και "έξυπνους" πυραύλους. Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση του έγραφε: "Η Ρωσία δεσμεύεται να καταρρίψει όλους τους πυραύλους που θα εκτοξευθούν προς τη Συρία. Ετοιμάσου Ρωσία, επειδή θα έρθουν, είναι νέοι και 'έξυπνοι'. Η Ρωσία δεν πρέπει να είναι εταίρος με ένα κτήνος που σκοτώνει τον λαό του με αέριο και το απολαμβάνει!".

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τζιμ Μάτις επισκέφτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο προκειμένου να του παράσχει στρατιωτικές επιλογές για αντίποινα. Όπως δήλωσε ο Μάτις, οι ΗΠΑ "εξακολουθούν να αξιολογούν" τις πληροφορίες.

Πηγή:cnn.com
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..