24 Απριλίου 2018

Χιμένεθ: «Είμαστε πανάξια πρωταθλητές»Άξια και πέραν πάσης αμφισβήτησης πρωταθλήτρια θεωρεί την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ. «Εμείς κερδίσαμε το πρωτάθλημα μόνο μέσα στο γήπεδο. Δεν χάσαμε κανένα ντέρμπι. Είμαστε απόλυτα δίκαια και πανάξια πρωταθλητές», ξεκαθάρισε ο τεχνικός της ΑΕΚ μιλώντας στη Live Sport.

«Πάντα υπήρχε ένα δυνατό συναίσθημα για την ΑΕΚ από την πρώτη μου θητεία. Ίσως όταν ήρθα κάποιοι να πίστεψαν πως έχω ημερομηνία λήξης. Στο τέλος όμως η ομάδα βγήκε από ένατη που ήταν πρώτη στα playoffs παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε», πρόσθεσε.

Όσο για το που αφιερώνει τον τίτλο; «Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου, στη γυναίκα μου, καθώς και στη μητέρα μου που της λείπω. Υπάρχει όμως και ένα ιδιαίτερο πρόσωπο εδώ και λίγους μήνες που με έχει κάνει και θαυμάζω τη δύναμη που έχει. Τη δύναμη που κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούμε να καταλάβουμε, επειδή δεν έχουμε περάσει μία περιπέτεια. Πρόκειται για τον μικρό Ανδρέα.

Αυτό το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο σε αυτόν. Νιώθω πολύ χαρούμενος που τον έχω γνωρίσει. Κάποιες φορές εμείς τα δημόσια πρόσωπα μπορούμε με ένα απλό χαμόγελο και ελάχιστη προσπάθεια να δώσουμε μεγάλη χαρά στον κόσμο. Σε μικρούς και μεγάλους, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων. Θαυμάζω τη δύναμη που έχει αυτό το περήφανο παιδί».
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..