9 Μαρτίου 2018

Samsung: Αυτές είναι οι ημερομηνίες αναβάθμισης στο Android Oreo


Η Samsung έχει υποσχεθεί πως θα αναβαθμίσει σε Android 8 Oreo μια σειρά smartphones της, όμως μέχρι στιγμής η ενημέρωση έχει ξεκινήσει μόνο για τα Galaxy S8 και S8+. Όπως είναι λογικό, εδώ και καιρό υπήρχε η απορία σχετικά με το πότε οι υπόλοιπες συσκευές θα την λάβουν.

Ένας Τούρκικος ιστότοπος που ανήκει στην Samsung φαίνεται πως μας πληροφορεί με τις επίσημες ημερομηνίες αναβάθμισης των προγραμματισμένων μοντέλων στο Android 8 Oreo. Συγκεκριμένα, το Galaxy Note 8 θα λάβει την ενημέρωση στις 30 Μαρτίου. Προχωρώντας, τα Galaxy S7 / S7 Edge θα αναβαθμιστούν στις 13 Απριλίου, ενώ όλη η Galaxy A σειρά του 2017 (A3 / A5 / A7) θα δεχτεί το update στις 25 Μαΐου. Να σημειωθεί πως οι παραπάνω ημερομηνίες αφορούν την αγορά της Τουρκίας, όμως το χρονοδιάγραμμα δεν θα μεταβληθεί πολύ (ίσως και καθόλου) για την Ευρώπη.

Μπορεί λοιπόν οι κάτοχοι των προαναφερθέντων μοντέλων να μην έχουν ακόμα το Android Oreo εγκατεστημένο στις συσκευές τους, όμως τώρα μπορούν να πάρουν μια ιδέα για το πότε να περιμένουν την ειδοποίηση για αναβάθμιση. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως η ενημέρωση ενδέχεται να φτάσει στην συσκευή αρκετές ημέρες αφού κυκλοφορήσει, οπότε ακόμα χρειάζεται υπομονή. Ας ελπίσουμε πως το update θα ξεκινήσει (για το κάθε smartphone) κοντά στις Τούρκικες ημερομηνίες και όχι πολύ αργότερα…!

Πηγή: enapress.gr
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..