• Αναγνωστοπούλου:Ο Καμμένος δεν μπορεί να υπερβαίνει αυτά που λέει ο Πρωθυπουργός (ΗΧΗΤΙΚΟ)

  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: NewsRoom™
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 12 Μαρτίου 2018
  A- A+

  #ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ#

  Στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

  "Την εξωτερική πολιτική, σύμφωνα με το Σύνταγμα, την ασκεί ο Πρωθυπουργός και εντολοδόχος του είναι ο υπουργός Εξωτερικών. Διανύουμε μία επικίνδυνη περίοδο με την Τουρκία και λόγω της αστάθειας της περιοχής, γιατί επεισόδια με την Τουρκία είχαμε κατά καιρούς και στα Ίμια και αμφισβήτηση του Αιγαίου και γκρίζων ζωνών... Το θέμα είναι ότι τώρα λόγω γενικότερης αστάθειας στην περιοχή το πράγμα δεν είναι εύκολο. Είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό, ασχολούμαι τόσα χρόνια με την Τουρκία, άρα θέλει σοβαρότητα και ηπιότητα" είπε μεταξύ άλλων η κ. Αναγνωστοπούλου και πρόσθεσε:

  "Από τη στιγμή που ο Πρωθυπουργός λέει ήπια πολιτική σε σχέση με την Τουρκία -γιατί δεν έχουμε εμείς λόγο να ανεβάζουμε τους τόνους, γιατί έχουμε όπλα να πολεμήσουμε την Τουρκία, έχουμε το Διεθνές Δίκαιο- κανένας άλλος δεν έχει λόγο να ανεβάζει τους τόνους παραπάνω από όσο ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κρίνει"

  "Όσο για τον κ. Καμμένο βεβαίως και δεν μπορεί να υπερβαίνει αυτά που λέει ο Πρωθυπουργός" ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Αναγνωστοπούλου και σημείωσε:

  "Ο οποιοσδήποτε άλλος, ακόμα και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν έχει δικαίωμα να ανεβάζει παραπάνω τους τόνους, από αυτούς που είναι υπεύθυνοι να χειρίζονται την υπόθεση, δηλαδή τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών".


  Ακούστε το ηχητικό:
 • No Comment to " Αναγνωστοπούλου:Ο Καμμένος δεν μπορεί να υπερβαίνει αυτά που λέει ο Πρωθυπουργός (ΗΧΗΤΙΚΟ) "

  Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..