• Ξάδελφος του προέδρου Ενρίκε Πένια Νιέτο δολοφονήθηκε

  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: NewsRoom™
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 7 Φεβρουαρίου 2018
  A- A+

  Ένας μακρινός εξάδελφος του προέδρου του Μεξικού Ενρίκε Πένια Νιέτο δολοφονήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την πόλη Ατλακομούλκο, στην Πολιτεία του Μεξικού, όπως ανακοίνωσε η πολιτειακή εισαγγελία και επιβεβαίωσαν οι υπηρεσίες της προεδρίας την Τρίτη.

  Η εισαγγελία ανέφερε ότι ο Μαξιμίνο Μοντιέλ Πένια έπεσε νεκρός από σφαίρες το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες και οι συνθήκες του θανάτου του δεν έγιναν σαφείς. Οι υπηρεσίες του Πένια Νιέτο επιβεβαίωσαν ότι ο Μοντιέλ Πένια ήταν μακρινός εξάδελφος του προέδρου του Μεξικού.

  Η πόλη Ατλακομούλκο θεωρείται εξαιρετικά σημαντική για το κυβερνών Θεσμικό Επαναστατικό Κόμμα (PRI) καθώς από την κομματική τοπική οργάνωση έχουν αναδειχθεί επτά κυβερνήτες της Πολιτείας του Μεξικού, ανάμεσά τους κι ο ίδιος ο Πένια Νιέτο.

  Ο Αλφρέδο δελ Μάσο, ο σημερινός κυβερνήτης της Πολιτείας του Μεξικού, είναι επίσης μακρινός εξάδελφος του Πένια Νιέτο και προήλθε από τις τάξεις της ίδιας οργάνωσης και της λεγόμενης «Ομάδας του Ατλακομούλκο».

  Και αυτή η πόλη, στα όρια της πρωτεύουσας, βιώνει τις συνέπειες του εντεινόμενου κύματος βίας που πλήττει τη χώρα. Πέρυσι πάνω από 2.300 άνθρωποι δολοφονήθηκαν στην Πολιτεία του Μεξικού, ένας αριθμός αυξημένος κατά 5% σε σύγκριση με το 2016, κατά επίσημα στοιχεία
 • No Comment to " Ξάδελφος του προέδρου Ενρίκε Πένια Νιέτο δολοφονήθηκε "

  Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..