• Προσλήψεις σε ΕΛΤΑ και ΕΥΔΑΠ

  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: NewsRoom™
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 6 Φεβρουαρίου 2018
  A- A+

  #ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ#

  Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μπαράζ προσλήψεων σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

  ΕΛΤΑ (500 θέσεις): Νέα προκήρυξη εκδόθηκε την Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου, για την πρόσληψη 108 εποχικών υπαλλήλων στα ΕΛΤΑ Αττικής (Κρυονέρι). Ο προγραμματισμός της διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων προβλέπει την έκδοση μιας ακόμη προκήρυξης στην Αθήνα (περίπου 50 υπαλλήλων). Οι υπόλοιπες προκηρύξεις (για 300 θέσεις) αφορούν αποκλειστικά την περιφέρεια. Θα εκδοθούν σταδιακά από τα κατά τόπους καταστήματα του φορέα.

  ΕΥΔΑΠ (524 θέσεις): Εκκρεμεί η δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο της προκήρυξης για την πρόσληψη 209 μονίμων υπαλλήλων. Ακολουθεί η προκήρυξη μόνιμου προσωπικού, που έχει έτοιμη το ΑΣΕΠ, 103 θέσεων, Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, στην οποία περιλαμβάνονται 95 θέσεις της ΕΥΔΑΠ. Ο κύκλος των προσλήψεων στην επιχείρηση ολοκληρώνεται με την έκδοση προκήρυξης για 220 εποχικούς υπαλλήλους, σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ.

  Συγκοινωνίες (1.306 θέσεις): Η διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ Α.Ε.) έχει υποβάλλει επείγον αίτημα για την πρόσληψη 1.306 μονίμων υπαλλήλων. Θα επιλεγούν οδηγοί, τεχνίτες και διοικητικοί. Το αίτημα αναμένεται να γίνει αποδεκτό, ωστόσο δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος έκδοσης των προκηρύξεων.

  Πηγή: workenter.gr
 • No Comment to " Προσλήψεις σε ΕΛΤΑ και ΕΥΔΑΠ "

  Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..