15 Φεβρουαρίου 2018

Επιθέσεις αντισπισιστών σε κρεοπωλεία και ιχθυοπωλεία των ΙωαννίνωνΝέες επιθέσεις σε τέσσερα κρεοπωλεία, ένα ιχθυοπωλείο, ένα φορτηγό μεταφοράς ζώων και ένα ΙΧ κυνηγού πραγματοποίησαν αντισπισιστές, οι οποίοι «χτύπησαν» αυτή τη φορά στα Γιάννενα.

Οι δράστες έγραψαν συνθήματα στις τζαμαρίες των καταστημάτων, ενώ προκάλεσαν και υλικές ζημιές.

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η ομάδα που υπογράφει ως «Μαυροπράσινα Παγούρια», η οποία ανήρτησε σχετική ανακοίνωση και φωτογραφικό υλικό σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση, προχώρησαν στην επίθεση «ορμώμενοι από το κάλεσμα για κλιμάκωση των χτυπημάτων μέχρι την Κυριακή του Πάσχα».


Πηγή φωτογραφίας: epiruspost

«Στόχος μας είναι να δείξουμε αλληλεγγύη σε εκείνους που το βασικό τους δικαίωμα για ελευθερία καταπατάται από την στιγμή της γέννησής τους, στο βωμό του κέρδους, της διασκέδασης, της παράδοσης και του κυρίαρχου συστήματος πεποιθήσεων του καρνισμού», σημειώνουν ακόμα μεταξύ άλλων.

 Εξηγώντας γιατί επιτέθηκαν στο ιχθυοπωλείο λένε ότι «ο αγώνας μας δεν περιορίζεται στην εναντίωση στην εκμετάλλευση/κακοποίηση/θανάτωση των ζώων ξηράς, αλλά επεκτείνεται σε όλα τα άτομα, όλων των ειδών ζώων, καθώς αναγνωρίζουμε την εγγενή αξία τους».


Πηγή φωτογραφίας: epiruspost
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..