14 Φεβρουαρίου 2018

Χανιά: Σε καθαρισμό ρεμάτων που υπέστησαν ζημιές από πλημμύρες προχωρά ο δήμοςΣτον καθαρισμό ρεμάτων που υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές και αλλοιώσεις από τις έντονες πλημμύρες των προηγουμένων μηνών καθώς και στην αποκατάσταση του αγροτικού οδικού δικτύου εντός των ορίων του, προχωρά ο δήμος Χανίων.

Για την αποκατάσταση των ρεμάτων εγκρίθηκε από την οικονομική επιτροπή κονδύλι ύψους 150.000 ευρώ, ενώ παράλληλα καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εργολάβοι να υποβάλουν τις προσφορές τους έως τις 21 Φεβρουαρίου 2018. Ο καθαρισμός αφορά 13 υδατορέματα μέσα στα διοικητικά όρια του δήμου συνολικού μήκους 30.000 μέτρων. Τα 12 από αυτά βρίσκονται στην Δημοτική Ενότητα Νέας Κυδωνίας και ένα, το υδατορέμα Κλαδισού, στην Δημοτική Ενότητα Θερίσου.

Οι παρεμβάσεις κρίνονται απαραίτητες, καθώς, σύμφωνα με την τεχνική έκθεση του έργου, υπέστησαν σοβαρές ζημιές λόγω υπερχείλισης και συσσώρευσης φερτών υλικών, φυσικής γής και απορριμμάτων.

Για την αποκατάσταση του αγροτικού οδικού δικτύου συνολικού μήκους 75. 000 μέτρων εγκρίθηκε πίστωση 150.000 ευρώ με τους ενδιαφερόμενους εργολάβους για να αναλάβουν το έργο να καλούνται να καταθέσουν τις προσφορές τους έως τις 21 Φεβρουαρίου.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ

0 blogger-facebook:

Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..