• Σημαντική μείωση στο ΓΕΣ από την ΤΡAIΝΟΣΕ για όλο το προσωπικό

  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: NewsRoom™
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 11 Ιανουαρίου 2018
  A- A+


  #ΕΝΙΑΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ 25%#

  Αξίζουν συγχαρητήρια στο ΓΕΣ οι συνεργάτες του Αρχηγού Αλκιβιάδη Στεφανή, καθώς πέτυχαν μια σημαντική έκπτωση στα τρένα για το προσωπικό του Στρατού Ξηράς, τόσο για το στρατιωτικό, όσο και πρώτη φορά για το πολιτικό προσωπικό.

  Πιο συγκεκριμένα οι εκπτώσεις που επιτεύχθηκαν είναι :
  Για το μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό και τους οπλίτες που μετακινούνται με τη χρήση Κατάστασης Επιβιβάσεως (ΚΕ) χορηγείται έκπτωση 25%, στην οποία ΔΕΝ συνυπολογίζονται άλλες εκπτώσεις (επανόδου, προαγοράς κλπ). Επισημαίνεται ότι στις περιπτώσεις μετακίνισης με επιστροφή, απαιτείται η έκδοση δυο ΚΕ, μια για κάθε διαδρομή

  Για το μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό και τους οπλίτες θητείας και το πολιτικό προσωπικό του Στρατού Ξηράς, που μετακινείται ΧΩΡΙΣ ΚΕ (για υπηρεσιακούς ή ιδιωτικούς λόγους) χορηγείται ενιαία έκπτωση 25%.

  Την έκπτωση αυτή, η οποία χορηγείται με την επίδειξη της στρατιωτικής ή της αντίστοιχης υπηρεσιακής ταυτότητας για το πολιτικό προσωπικό στα σημεία πώλησης της εταιρίας, συνυπολογίζεται μόνο η χορηγούμενη για ταξίδια μετ' επιστροφής έκπτωση, η οποία λαμβάνεται μόνο εφόσον έχει οριστεί και η ημερομηνία επιστροφής (κλειστές ημερομηνίες ταξιδίου)

  Επισημαίνεται ότι η επιτευχθείσα έκπτωση (25%) στις τιμές των εισιτηρίων είναι σημαντικά μεγαλύτερη από την μέχρι τώρα ισχύουσα (15%). Επιπρόσθετα έχει συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στους δικαιούμενους της εν λόγω εκπτώσεως και το πολιτικό προσωπικό.  Πηγή: armyvoice.gr
 • No Comment to " Σημαντική μείωση στο ΓΕΣ από την ΤΡAIΝΟΣΕ για όλο το προσωπικό "

  Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..