• Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στη Σαλαμίνα – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα

  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: NewsRoom™
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 5 Ιανουαρίου 2018
  A- A+


  Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στη Σαλαμίνα – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα

  Τρεις (03) αλλοδαποί συνελήφθησαν για κατοχή και εμπορία λαθραίων τσιγάρων, απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος (Σαλαμίνας) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

  Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή ''ΒΟΥΡΚΑΡΙ'' στην ιχθυαγορά ν. Σαλαμίνας, ένας 28χρονος αλλοδαπός, για κατοχή και εμπορία εβδομήντα πέντε (75) πακέτων τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών, τα οποία δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

  Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ακολούθησε νομότυπη κατ'οίκον έρευνα, στην οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατόν ενενήντα δύο (192) πακέτα τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών, τα οποία επίσης δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, ενώ συνελήφθησαν δύο (02) ακόμη αλλοδαποί που εντοπίστηκαν εντός της οικίας.

  Από το γραφείο Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν συνολικά διακόσια εξήντα επτά (267) πακέτα τσιγάρων (ήτοι 5.340 τσιγάρα).

  *****

  Στη σύλληψη δύο (02) συνολικά αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

  Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

  Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 • No Comment to " Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στη Σαλαμίνα – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα "

  Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..