• Αρκίτσα: Εκτέλεσαν 55χρονο πισώπλατα από τα 2 μέτρα! Τι λέει ο ιατροδικαστής

  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: NewsRoom™
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 12 Ιανουαρίου 2018
  A- A+

  Μέχρι τώρα όλα τα σενάρια ήταν ανοιχτά για το τι μπορεί να συνέβη - Δεν είχε αποκλειστεί ακόμα και το ενδεχόμενο να τον σκότωσε κατα λάθος άλλος κυνηγός - Όμως οι δηλώσεις του ιατροδικαστή δείχνουν ξεκάθαρη εκτέλεση - Τον πυροβόλησαν δύο φορές από πολύ κοντινή απόσταση.

  Ο 55χρονος Γερμανός κυνηγός, βρέθηκε νεκρός πριν από δύο ημέρες, περίπου 300 μέτρα από τον οικισμό Τριανταφυλλιά, μέσα σε ελαιώνα…

  Ο άνδρας, που ήταν κυνηγός και διέμενε στον παραλιακό οικισμό Κέδρος της Αρκίτσας, ήταν πυροβολημένος έξω από το αυτοκίνητό του.

  Ωστόσο, μέχρι τώρα, ήταν πολλά σενάρια «ανοιχτά» για το τι μπορεί να συνέβη και κάποιοι έλεγαν ότι μπορεί να είχε πυροβοληθεί και κατα λάθος, από άλλο κυνηγό. Τα σενάρια αυτά όμως, έρχεται να αποκλείσει ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του.

  Όπως δημοσιεύει το tvstar, εγκληματική ενέργεια είναι χωρίς αμφιβολία ο θάνατος του 55χρονου άνδρα, σύμφωνα και με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

  Ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης επισημαίνει ότι το θύμα πυροβολήθηκε δυο φορές πισώπλατα από απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων!

  Πηγή: newsit.gr
 • No Comment to " Αρκίτσα: Εκτέλεσαν 55χρονο πισώπλατα από τα 2 μέτρα! Τι λέει ο ιατροδικαστής "

  Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..