• “Ναυμαχία” με κανονιοφόρο του ΠΝ! (ΦΩΤΟ)

  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: NewsRoom™
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 31 Ιανουαρίου 2018
  A- A+

  #Ο "ΜΑΧΗΤΗΣ" ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ#

  Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr, η κανονιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού “Μαχητής” προκάλεσε... συναγερμό - Για πρόκληση κάνουν λόγο οι Τούρκοι λόγω της σημαία του Βυζαντίου που είχε υψώσει το ελληνικό πλοίο - Η τουρκική “μονταζιέρα” έβγαλε βίντεο με νέα “ναυμαχία” στο Αιγαίο.

  Ο “Μαχητής” άναψε φωτιές στην Άγκυρα. Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα η κανονιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού έκανε την εμφάνισή της με υψωμένη τη σημαία του Βυζαντίου κοντά στη Σμύρνη.

  Η διέλευση του “Μαχητή” σήμανε συναγερμό τόσο στις τουρκικές δυνάμεις όσο όμως και στα καθεστωτικά μέσα που αμέσως ανέβασαν φωτογραφίες με το ελληνικό πολεμικό να φέρει πλάι στην ελληνική σημαία και αυτή του Βυζαντίου.

  Μάλιστα τα τουρκικά μέσα μιλούν για μια ενέργεια που έγινε μια μέρα μετά την ρίψη στεφάνου στο σημείο πτώσης του ελληνικού ελικοπτέρου στα Ίμια από τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ενέργεια η οποία θεωρείται επίσης προκλητική.

  Η εμφάνιση του ελληνικού πολεμικού σήμανε τέτοιο συναγερμό που αμέσως τουρκικά σκάφη προσέγγισαν με στόχο να το εμποδίσουν.

  Γίνεται μάλιστα αναφορά σε παρενόχληση των τουρκικών μέσων από την ελληνική κανονιοφόρο, ωστόσο ο… μοντέρ ξέχασε να συμπεριλάβει πλάνα από το περιστατικό!

  Αντίθετα υπάρχουν πλάνα και φωτογραφίες από την περιοχή των Ιμίων ενώ κατά πάγια τακτική των Τούρκων επισημαίνεται ότι το ελληνικό πλοίο “εκδιώχθηκε”.

 • No Comment to " “Ναυμαχία” με κανονιοφόρο του ΠΝ! (ΦΩΤΟ) "

  Προσθέστε (ΑΝΩΝΥΜΑ) τα σχόλιά σας ΕΔΩ..