#ε.α ΣΥΝΑΔΕΡΦΕ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑ#

Δεν περίμενα ποτέ, το πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΜΕΝΣ, να επηρέαζε τόσο πολύ την καθημερινότητα κάποιων blogs.

Η ΠΟΜΕΝΣ και τα πρωτοβάθμια σωματεία της, δεν θέλουν να ασχοληθούν με blogs που προκαλούν ανυπόγραφα για να πάρουν κάποια παραπάνω κλικς, γιατί κατανοούν ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για τα οικονομικά όλων. Όλα όμως χρειάζονται ένα μέτρο.

Αντί να ασχοληθούν με ειδήσεις και με τις αγωνίες των συναδέλφων στρατιωτικών, αυτά τα blogs, ανυπόγραφα πάντα, γίνονται απουσιολόγοι μετρώντας ''κεφάλια'' στρατιωτικών, μπαίνουν στον πειρασμό να πληροφορηθούν ( χωρίς να τους αφορά ) πού υπηρετούν συγκεκριμένοι συνάδελφοι - στρατιωτικοί και από ''δημοσιογράφοι - που δεν είναι σίγουρα'' μετατρέπονται σε δικαστές, κρίνουν, χρησιμοποιώντας βαρύγδουπες εκφράσεις, χωρίς να δικαιολογούν σε κανέναν την ανεξήγητη εμπάθεια τους στην ΠΟΜΕΝΣ!!!
Κύριοι Σοβαρευτείτε και αφήστε τους στρατιωτικούς να ενωθούν , χωρίς να τους δηλητηριάζετε. Ο στρατιωτικός ΔΕΝ θέλει τέτοια ενημέρωση. 
Τα Δ.Σ. Ενώσεων Στρατιωτικών και τα μέλη αυτών, έχουν σιχαθεί κυριολεκτικά το σανό και την λάσπη στον ανεμιστήρα και το εκφράζουν ποικιλοτρόπως.

Καλό βράδυ σε όλους!


Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top