Το πολύ επιθετικό σε εμφάνιση, John Cooper Works GP Concept, αποκάλυψε η MINI μερικά 24ωρα πριν από την επίσημη πρεμιέρα του που θα πραγματοποιηθεί στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης!

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο που προετοιμάζει για την επόμενη γενιά του πιο σπορ δημιουργήματος της εμβληματικής μάρκας, αντλώντας όμως έμπνευση από το ένδοξο παρελθόν της και τη θρυλική νίκη στο Ράλι Μόντε Κάρλο του 1967.

Βέβαια μισό αιώνα μετά, η αυτοκίνηση είναι εντελώς διαφορετική. Αυτό που όμως παραμένει σταθερά, είναι η πηγαία ανάγκη για ταχύτητα, για σπορ οδήγηση, για επιδόσεις. Κι όλα αυτά, τα πρεσβεύει με τον καλύτερο τρόπο το εν λόγω μοντέλο.

Ας το δούμε κομμάτι-κομμάτι. Ενώ το γενικό σουλούπι του δεν παρεκκλίνει από τις βασικές σχεδιαστικές αρχές της μάρκας, είναι πολλές οι λεπτομέρειες στην επικάλυψη που το κάνει μοναδικό. Εμπρός συναντάμε μεγάλο splitter με το λογότυπο της μάρκας και διχρωμία ενώ ακριβώς από πάνω του ξεκινά μία μεγάλη κυψελοειδή γρίλια, επίσης με κόκκινες πινελιές αφού αυτή η χρωματική αντίθεση κόκκινου-μαύρου απλώνεται σε όλο το όχημα. Πηγή: newsauto.gr


Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top