#ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ#

Είναι πρωτοφανές το πού μπορεί να φτάσει η φαντασία κάποιων για να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι...

Κυκλοφόρησε, λοιπόν, μια φήμη, ότι αξιωματικός του ΠΝ, πουλάει το σπαθί του, λόγω οικονομικής αδυναμίας, ενώ την είδηση φιλοξένησαν και ... γνωστά σάιτ, με σιγουριά και ιδιαίτερη ... ζέση !

Εμείς στο stratiotikosgr.com θελήσαμε να "το ψάξουμε" λίγο περισσότερο, αν και εξ αρχής η είδηση ακροβατούσε στα όρια των fake news και της ...γραφικότητας.

Ο εν λόγω... "Αξιωματικός του ΠΝ", λοιπόν, ενημερωνόμαστε από το προφίλ του στο γνωστό σάιτ αγγελιών, είναι "ικανότατος" στην αγορά και πώληση κινητών τηλεφώνων μάρκας i-phone και όχι μόνο...

Ο άλλοτε "Θεοδόσης" και άλλοτε "Σάκης", φαίνεται ότι τα κατάφερνε καλά στην εμπορία κινητών άγνωστης προέλευσης μέχρι ένα χρονικό σημείο.
ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρεται ότι είναι Αξιωματικός του ΠΝ , ούτε στο πώς περιήλθε στην κατοχή του το σπαθί... Στο μόνο που μας "ενημερώνει" το σάιτ είναι ότι ο εν λόγω... έμπορος, από τον Αύγουστο και μετά είναι ολίγον... ασυνεπής στις δοσοληψίες του.

Φυσικά προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον εν λόγω "Αξιωματικό του ΠΝ' μέσω των στοιχείων που έδωσε στο σάιτ αγγελιών, χωρίς επιτυχία.

Φυσικά ο ... μεσάζων - κατά φαντασίαν πιθανόν Αξιωματικός του ΠΝ δεν έχει κάποιο λόγο να απολογηθεί στους αναγνώστες. Αυτό είναι καθήκον όσων έγραψαν την ΑΠΙΘΑΝΗ αυτή ιστορία, που συνεχίζουν να εξευτελίζουν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων για μερικά "κλικ".


http://www.insomnia.gr/user/360282-theodosios7/Διαβάστε ακόμα:

Γιατί και ποιοι "στοχοποιούν" τον Αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή και τι συμβαίνει με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ ;

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top