Το κεφάλι της Citroen, Linda Jackson, προέβη σε σημαντικές αποκαλύψεις στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου C3 Aircross. Είπε ευθαρσώς πως η Citroen ποτέ δεν σταμάτησε να σκέφτεται μια μεγάλη ναυαρχίδα που θα αυξάνει το κύρος της φίρμας, ενώ αποκάλυψε επίσης πως η εταιρία σχεδιάζει το μεγάλο της μοντέλο, παρότι η μερίδα του λέοντος ανήκει στα SUV.


H Jackson τόνισε χωρίς περιστροφές πως η ανεξαρτητοποίηση της DS γέννησε κενά στη γκάμα της Citroen, με ένα από αυτά να προσδιορίζεται στα οχήματα ελεύθερου χρόνου, για αυτό προφανώς δόθηκε προτεραιότητα στα συγκεκριμένου είδους και ύφους μοντέλα.

Οι σχεδιαστές της γαλλικής εταιρίας έχουν ρίξει πολύ μελάνι για το επερχόμενο μεγάλο μοντέλο με το "λοχιόσημο" στη μάσκα, το οποίο προφανώς θα χαρακτηρίζεται ως sedan αλλά με τη δική του ιδιότυπη σχεδιαστική φόρμα, τηρώντας τη μακρόχρονη παράδοση.

Οι μεγαλύτεροι θα θυμόσαστε καλά πως έτσι ήταν πάντα στη Citroen. Από την εποχή του επαναστατικού «βάτραχου», μέχρι τις μέρες μας. Είναι σαφές πως προπομπός του τι θα ακολουθήσει αποτελεί το CXperience Concept που φιγούραρε στο Παρίσι και προϊδεάζει κατά κάποιο τρόπο για το μεγάλο νέο που έρχεται. Υπομονή…Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top